Ciocea despre Ogârlaci: Îl pui șef și nu mai răspunde la telefon

Primarul din Bustuchin Ion Ciocea a avut un atac dur la adresa directorului Diviziei Miniere, Vasile Ogârlaci. Acesta spune că Ogârlaci și-a schimbat atitudinea de când este mare șef și nici nu mai raspunde la telefon.

Primarul Ciocea este supărat că demersurile sale pentru redeschiderea carierei Bustuchin sunt ignorate. Mai mult, acesta regretă că a susținut numirea lui Vasile Ogârlaci la Divizia Minieră, pentru că a uitat să mai răspundă la telefon.

„Nici Răducă acesta, pe care l-au pus la Seciuri, nici Ogârlaci nu răspund la telefon. Ce naiba, am ajuns să punem directori și nu mai răspund la telefon. Oamenii au încredere în noi și dacă noi punem asemenea oameni suntem aruncați la coș. Nu mai răspunde la telefon domnul Ogârlaci. Am făcut niște memorii pe care le-am depus peste tot, la Prefectură, la Consiliiul Județean, la directorul CEO, directorul Diviziei Miniere pentru deschiderea carierei Bustuchin. Noi am promis că vom crea locuri de muncă. Ce locuri de muncă?”, spune Ciocea supărat.

Mai mult, primarul din Bustuchin spune că Ogîrlaci s-a schimbat de când este directorul Diviziei Miniere. „Eram prieten cu domnul Ogârlaci și am văzut că față de ce spunea dumnelui de cariera Bustuchin când venea pe la mine și era pe la Craiova, pe la Bălășoiu, mai micuț, când spunea că Bustuchin este extraordinar de bogată, că directorii și directorașii din minerit nu se gândesc să deschidă cariera asta, că are cărbune de 20 de ani, că are nu știu ce calorie și acum spune că mai bine deschide Oltețul. De fapt, trage spre Vâlcea”, a spus Ciocea la Radio Infinit.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: