Ciocea spune „pas” ofertei de la PNL

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, nu poate da un răspuns ofertei PNL Gorj, de a merge în acest partid şi a candida pentru un post de senator. Oferta a venit în direct la un post de televiziune, de la vicepreşedintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu. „În direct îl invit pe domnul Ciocea şi îl invităm la PNL şi noi îi oferim ce nu a obţinut de la PSD. Din discuţiile pe care le-am avut cu colegii, cu preşedintele de partid, îi oferim chiar primul loc la Senat la partidul nostru. Sigur, cu condiţiile pe care le-am mai discutat cândva”, a spus vicepreşedintele liberal.

Ion Ciocea nu a putut da un răspuns, pentru că din punctul lui de vedere este încă membru al PSD, partid cu care se află în proces. „Eu îi mulţumesc, dar am fost ales pe listele PSD, sunt în proces cu PSD şi nu pot să vorbesc la ora asta de un alt partid. Pentru mine ofertele nu mai contează, contează oamenii şi cu cine pleci la drum”, a spus Ciocea, care l-a catalogat drept „prieten” pe Puiu Diaconescu.

PSD Gorj consideră că Ion Ciocea s-a autoexclus din partid atunci când a candidat independent la Senat. O demisie din partid ar fi atras însă pierderea mandatului de primar, dar lucrurile se vor lămuri la finalul procesului dintre Ciocea şi PSD.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: