Ciocea: Weber nu ar trebui să uite cine a ridicat acest partid

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, spune că el nu se va întoarce în PSD câtă vreme Florin Cârciumaru va fi în acest partid. Acesta a intervenit telefonic la Tele 3 unde a menţionat că nu înţelege opoziţia unora la revenirea lui Ion Călinoiu în PSD şi îi transmite deputatului Weber să nu uite cine a ridicat partidul în Gorj.

Reporter: Situaţia dvs. în PSD care mai este, sunteţi sau nu membru?

Ion Ciocea: Am mai spus presei, ce bine mă simt că nu mai fac politică. Sunt acasă lângă familie, lângă nevastă, nepoţi, vreau să vă spun că acum am venit de la câmp, de la muri şi şofran. Aşa aer curat este acolo, decât să stai lângă oameni care nu au scrupule, şi vorbesc de acel preşedinte de partid.

Rep.: Să înţeleg că nu vă întoarceţi în PSD prea curând.

I.C.: Eu nu vreau să revin în PSD decât în momentul în care Cârciumaru nu va mai fi în acest partid. În rest, respect toţi colegii, îi iubesc. Dacă s-ar putea de azi, de mâine, de alaltăieri, aş fi lângă toţi, inclusiv lângă domnul Călinoiu, chiar dacă sunt comentarii. Pentru mine, oamenii care au avut caracter rămân. Am văzut că e contestată revenirea domnului Călinoiu în partid. Eu vreau să îi spun şi domnului Weber, şi primarului de la Runcu, că spun că noi am plecat şi trebuie să revenim ca membri simpli. Să nu uite primarul de la Runcu că a plecat de la un partid la altul, eu am stat aici. Cei care fac comentarii la adresa lui Ion Călinoiu, chiar domnul Weber, cred că nu ar trebui, pentru că nu trebuie să uităm cine a făcut acest partid, cine a ridicat acest partid. Oamenii care au stat în partid şi nu au plecat de la un partid la altul. Nu am nimic cu dumnealor, numai că am vrut să le aduc aminte că viaţa este viaţă şi respectul pentru om trebuie să fie respect. Domnul Călinoiu şi cu mine şi cu alţii am făcut un partid al maselor, acum este PSD al unui grup.

Rep: Domnul Călinoiu face apel la dvs. să uitaţi acest trecut, să vă concentraţi pe viitor.

I.C.: Nu poţi să faci calitate cu oameni precum Cârciumaru, care şi-a văzut doar propriul interes de a ajunge senator. Acest partid nu l-a ţinut Cârciumaru, domnul Călinoiu a muncit, a ţinut partidul în mână. Cârciumaru a cules roadele. Eu nu pot să mai stau lângă un om care nu are caracter, care te loveşte pe la spate să nu te mai ridici. Domnul Călinoiu l-a iertat, e treaba dumnealui.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: