Ciolacu: „Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie”

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că nu este "deloc" de acord cu vaccinarea obligatorie, subliniind că dreptul la viaţă "primează" peste toate celelalte drepturi, arată romaniatv.net.

„Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni domnul doctor Rafila (ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila n.r.) şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific (referitor la certificatul verde COVID n.r.). Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu…sau…veţi vedea”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai arătat că nu crede că „oamenii politici trebuie să îşi mai dea cu părerea în ceea ce priveşte pandemia”

„Cand ai, in zona sanitara, o abordare gresita si o ineficienta totala, e clar ca trebuie o alta abordare. E prima data de cand avem pandemie cand ministrii Sanatatii si Educatiei au aparut impreuna. Nu mai avem voie sa inchidem scolile”, a mai declarat președintele PSD.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: