Ciprian Tapotă: Maria Constantin nu știe când e născut fiul ei

Acuzație dură făcută de fostul soț al Mariei Constantin la Antena 1. Ciprian Tapotă susține că artista nu și-a sunat fiul de ziua lui, pe 6 septembrie. "Nu cred că știe pe ce dată e născut. Nu știe cum o cheamă pe învățătoarea lui sau pe cel mai bun prieten al copilului. Când i-a telefonat ultima dată învățătoarei să o întrebe cum învață Codruț?", a spus Ciprian Tapotă. "Copilul se uita la ceas la 11 noaptea și spunea că mai e o oră, trebuie să sune", a spus Tapotă.

Ciprian Tapotă a fost primul soț al Mariei Constantin și a divorțat pentru că ar fi fost înșelat cu același bărbat cu care ar fi fost înșelat și actualul soț Marcel Toader. Tapotă s-a recăsătorit și are un al doilea copil. "Nu mi-aș da copiii pentru nimic în lume", a spus Tapotă.

Artistul a spus că nu vrea să-și denigreze fosta soție, dar pe de altă parte livrează presei informații despre aceasta. Adriana Bahmuțeanu a povestit la un post de televiziune că Tapotă i-a trimis poze cu jucării la mâna a doua dăruite de Maria Constantin fiului ei. Bahmuțeanu a recunoscut jucăriile copiilor pe care ea îi are cu Silviu Prigoană, acesta din urmă fiind nașul de cununie al Mariei Constantin și al lui Marcel Toader.

Vizualizări: 7,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: