Ciurel susţinut pentru funcţia de director al CEO. Burlan şi Trotea pleacă!

Laurenţiu Ciurel este susţinut pentru funcţia de director al Complexului Energetic Oltenia! Anunţul a fost făcut de preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, la Gorj TV! Tiberiu Trotea şi Daniel Burlan vor trebui să plece din funcţiile pe care le deţin în CEO, mai spune acesta. În ceea ce priveşte reducerea celor 166 de posturi de directori şi şefi de servicii, Călinoiu susţine că cei care trebuie să plece sunt directorii din aparatul central al CEO, nu cei de la exploatări.

Ion Călinoiu nu îl mai vrea pe Constantin Bălăşoiu şef la Complexul Energetic Oltenia. Călinoiu este nemulţumit de activitatea lui Bălăşoiu şi îi reproşează că a politizat unitatea şi că a tărăgănat mutarea sediului CEO la Târgu Jiu. „Domnul Bălăşoiu a tărăgănat, l-a interesat un sediu cât mai aproape de Craiova, chiar cu bătaie spre Bucureşti. Părerea mea este că Bălăşoiu nu trebuia nominalizat când s-a făcut CEO, cum să îl pui director când el conducea unitatea Işalniţa, cu cele mai mari datorii la SNLO?”, a declarat Călinoiu.

Dacă este nemulţumit de activitatea lui Constantin Bălăşoiu, Călinoiu a anunţat şi care este din punctul său de vedere înlocuitorul acestuia. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj îl susţine pe pesedistul Laurenţiu Ciurel. ,,S-a vehiculat numele domnului Ciurel, nu de acum. Numele lui Ciurel a fost vehiculat înainte de a fi USL la guvernare, când PD-L a realizat printr-o consultanţă promovarea de manageri. A fost selectat Ciurel, dar când a fost la votul Consiliului de Supraveghere nu l-au mai votat că nu avea culoare pedelistă. Eu îl văd pe Ciurel director. Îi transmit de pe acum că nu va fi protejat în situaţia în care nu îşi va face treaba”, a precizat Călinoiu.

Trotea şi Burlan nu mai pot fi directori

Preşedintele executiv al PSD Gorj mai anunţă şi alte demiteri. „Domnul Trotea, domnul Burlan, care au făcut parte din PD-L, le cunoaştem calităţile profesionale şi activitatea politică, nu pot să mai fie în continuare directori din punctul meu de vedere”, a precizat Ion Călinoiu.

Directorii din subunităţi trebuie să rămână

În ceea ce priveşte reducerea numărului de directori din Complexul Energetic Olteina, Călinoiu consideră că cei care trebuie să părăsească funcţiile sunt directorii din aparatul central al unităţii, nu cei din subunităţile de producţie. „Trebuia redus numărul directorilor, în mod deosebit. Cred că aici trebuie reduşi directorii de birocraţie, ai structurii centrale a CEO şi nu directorii de producţie de la subunităţile de producţie din teritoriu”, spune Călinoiu. 

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: