Coaliția pentru care familie?

Cu toată responsabilitatea o spun: Coaliția pentru Familie este cea mai mârșavă și periculoasă organizație care a apărut pe teritoriul României, după FSN (cu continuările sale PDSR, PSD sau PDL). E mârșavă și periculoasă pentru că preocuparea ei nu este FAMILIA, ci intoleranța și ura.
Așa cum ne-o arată țările civilizate, FAMILIA poate fi una foarte fericită și foarte trainică și atunci când este formată din persoane de același sex care înfiază sau chiar își fac propriii copii. Există nenumărate studii și cercetări în acest sens, le găsiți pe toate pe net (încercați să acordați mai multă atenție surselor mai credibile). Cel mai mare studiu a fost făcut de o echipă de cercetători de la Universitatea din Melbourne împreună cu mai mulți doctori pediatri. Au fost analizate peste 300 de cupluri gay și peste 500 de copii ai acestora. Rezultatele au fost clare: copiii din cuplurile de același sex din Australia sunt cu 6% mai sănătoși și mai fericiți, deoarece cuplurile respective sunt mai unite și mai coezive decât cele heterosexuale. Mai mult decât atât, copiii cresc într-un mediu în care simt că fiecare membru al familiei contribuie în mod egal la bunăstarea acesteia. Pentru că în cuplurile gay (o spune chiar cel care a condus studiul) nu există stereotipuri în ceea ce privește împărțirea pe sexe a responsabilităților. Știți voi: femeia face curat și mâncare, stă acasă și are grijă de copil, în timp ce bărbatul muncește ca să aducă bani și când se întoarce acasă e obosit, așa că bea, stă cu mâna la c***e și se uită la TV. Astea sunt stereotipurile care în România nasc monștri. Mai ales monștri misogini. Asta nu se întâmplă în familiile homosexuale, în care aceste atribuții sunt împărțite egal.
Revenind la Coaliția pentru Familie, preocuparea ei pentru preferințele sexuale ale familiei respective este absolut odioasă și poate indica ceva probleme psihice. Slavă Domnului, la noi nu este legală căsătoria între persoane de același sex, încă, iar familiile alea care există deocamdată sunt ÎNGROZITOR de divizate, de măcinate de probleme, de sărace, de disperate, iar copiii acelor familii sunt cele mai nefericite ființe din țara asta. Vorba unui comentator de pe internet: în România copiii se cresc de mult în familii de același sex, că tații sunt de obicei plecați la muncă în străinătate, iar copiii sunt crescuți de mamă și bunică. Așadar, aștept ca Coaliția (cacofonie intenționată) pentru Familie să se ocupe CU ADEVĂRAT de familie. Până atunci, va rămâne așa cum am numit-o eu încă de acum câteva luni: ”Coaliția pentru P**anp***ă”.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: