Colegiu din Târgu Jiu, fără administrator. Concurs!

Colegiul Tehnic ”Ion Mincu” din Târgu Jiu a rămas fără administrator de patrimoniu, asta după ce persoana care ocupa acest post s-a transferat la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj. Inițial, a fost vorba doar de o detașare pentru un o anumită perioadă de timp, iar administratorul trebuia să revină pe post în luna aprilie, anul acesta. Numai că, între timp, se pare că acesta         ”s-a titularizat” la inspectorat.

Unitatea de învățământ preuniversitar a scos din nou postul la concurs, de această dată funcția fiind pentru o perioadă nedeterminată. ”Am scos postul la concurs pentru că administratorul care fusese detașat la Inspectoratul Școlar s-a transferat la inspectorat, s-a eliberat postul de administrator”, a precizat Leontin Hăinaru, directorul Colegiul Tehnic ”Ion Mincu” din Târgu Jiu.

Candidații la postul de administrator de patrimoniu trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licență de inginer/subinginer sau economist, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare a platformei de licitații SICAP. În schimb, candidaților nu li se cere vechime în domeniu.

Concursul va debuta în data de 18 februarie, cu proba scrisă. Interviul va avea loc în data de 21 februarie.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: