Compact cântă la Motru. Alte surprize pregătite pentru motreni

Motrenii sunt invitaţi, timp de o săptămână, la spectacole, concerte, expoziţii, ateliere de creaţie, manifestări sportive şi la un superb foc de artificii. Zilele Municipiului debutează luni, 22 mai, cu şedinţa festivă a Consiliului Local Motru, la care participă consilieri locali şi judeţeni, directori de instituţii, oameni de cultură şi de afaceri. Un simpozion literar, o expoziţie de arte plastice, promovarea tinerelor talente motrene şi activităţi în aer liber pentru cei mari, dar şi pentru cei mici (atelier de creaţie şi desene pe asfalt) îşi au locul în programul pregătit de autorităţi. De vineri începe însă megapetrecerea. Motrenii vor avea parte de un spectacol folcloric al Ansamblului „Doina Motrului” , dar şi de concertele susţinute de JerryCo (artist hip-hop), Gloria şi Balkan şi Roxana Nemeş.

Pentru sâmbătă, 27 mai, autorităţile au pregătit un spectacol de divertisment şi voie bună al grupului vocal „Prietenii pe portativ”, dar şi premierea sportivilor, olimpicilor şi a câştigătorilor concursurilor organizate de Zilele Municipiului Motru. Seara se va încheia cu recitalurile susţinute de Ionică Moroşanu, Datina şi Noaptea Târziu.

În ultima zi de distracţie, motrenii se vor bucura de spectacolul folcloric susţinut de Ansamblul „Doina Gorjului”, dar şi de recitalurile trupei ToDaY şi ale lui Doddy. Legendara formaţie COMPACT va face show la Motru. Manifestările se vor încheia cu un frumos foc de artificii.

Vizualizări: 2,770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: