Complexul de agrement de la Motru şi-a deschis porţile

Complexul de agrement de la Motru şi-a deschis porţile. Bazinele de înot au fost umplute cu apă, iar terenurile de sport au fost pregătite. Momentan vremea nu permite doritorilor să se scalde în bazinele ştrandului, însă cei care vor să se pregătească fizic pentru sezonul estival pot să desfăşoare aici activităţi sportive. Tariful de acces la ştrand a rămas neschimbat, spune primarul municipiului Motru, Dorin Hanu. Mai mult decât atât, la duşurile de la vestiare va curge în curând şi apă caldă.

Ştrandul de la Motru şi-a deschis porţile încă din data de 1 mai. Bazinele de înot, şezlongurile, spaţiile verzi, zonele pentru activităţi sportive şi de agrement sunt pregătite pentru vizitatori. Întregul complex de agrement a fost igienizat de salariaţii Direcției Publice, unitatea care îl administrează. Autorităţile locale din municipiul Motru spun că cei care vor merge în sezonul de scaldă la complexul din Motru vor beneficia de un confort sporit, asta pentru că au fost făcute investiţii în ceea ce priveşte centralele de încălzire a apei din vestiare. "Complexul de agrement a fost deschis de la începutul lunii mai. Acum se pot desfăşura doar activităţi sportive din cauza vremii. Apă este în bazine, dar cine să facă baie pe vremea aceasta? Nu s-a umblat la taxe, rămân la nivelul anului 2016. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care doresc să se relaxeze în complexul de agrement de la Motru. A fost făcute igienizările obişnuite, în rest nu au fost probleme după iarnă. O noutate este faptul că vom băga gazele pentru cele două centrale pe care le avem acolo și vom băga apă caldă în vestiare, la dușuri. Se lucrează deja la această investiție. A fost trasă conducta și a fost necesar să spargă drumul. Anul trecut nu am avut apă caldă la dușurile din interior", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.
Complexul de agrement de la Motru este deschis publicului larg de luni până duminică, în intervalul orar 9-21. Tariful de acces la bazinele de înot este de 10 lei pentru adulți și de 5 lei/zi pentru copiii și tinerii cu vârste între 7 și 18 ani. Taxa de închiriere a terenului de minifotbal este de 30 lei/oră, pentru cel de tenis cu piciorul, la cel de volei 20 lei/oră, iar masa de ping-pong poate fi închiriată cu 10 lei/oră.

Galerie foto


Vizualizări: 6,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: