Concurs anulat la ISU Gorj

Concurs anulat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj în urma unei contestaţii. Candidatul nemulţumit a semnalat faptul că nu a înţeles foarte clar că o întrebare putea să aibă chiar şi trei variante de răspuns. Ca să elimine orice urmă de îndoială, şefii ISU Gorj au luat decizia de a relua concursul.

Concursul pentru postul vacant de  subofiţer tehnic principal la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Gorj a avut loc pe 12 martie. După ce au fost transmise rezultatele la proba scrisă, a apărut şi contestaţia. Unul dintre candidaţi a reclamat faptul că nu a înţeles din exprimarea consemnată pe foile de răspuns faptul că întrebările pot avea şi trei variante corecte. 

„Urmare acestei sesizări, conducerea ISU Gorj a dispus analizarea tuturor aspectelor legate de modul de organizare şi desfăşurare a concursului.  S-a constatat faptul că în ceea ce priveşte modul de organizare şi desfăşurare a probei scrise pentru postul de subofiţer tehnic principal în cadrul Serviciului Resurse Umane, nota privind completarea foilor de răspuns nu este clară. Analizarea filmărilor a demonstrat faptul că în sala de examen s-au făcut precizări cu privire la modul de completare a grilei de răspuns, în sensul că preşedintele comisiei a făcut precizarea că o întrebare poate avea una sau mai multe variante corecte, însă nu a reieşit clar că pot fi şi trei variantele de răspuns corecte”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

După aceste constatări, inspectorul şef al ISU Gorj a stabilit ca acest concurs să fie anulat. Va fi reluat, însă data în care va fi reprogramată probă urmează să fie anunţată pe site-ul instituţiei.

Galerie foto


Vizualizări: 2,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: