Concurs: Câștigă o invitație la teatru. E ultimul spectacol!

Ziarul Pandurul împreună cu Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu lansează un concurs prin care pune la bătaie două invitații, fiecare a câte două persoane, pentru piesa de teatru "Experimentul Robinson Crusoe". Invitațiile sunt pentru marți, 14 februarie, atunci când piesa va fi prezentată pentru ultima dată.

Cei care vor să câştige una dintre invitaţiile puse la bătaie trebuie să trimită pe adresa de mail [email protected] o fotografie proprie care să ilustreze opere ale sculptorului gorjean Constantin Brâncuși. Vor fi premiate cele mai impresionante fotografii. Acestea vor fi evaluate de redactorii ziarului Pandurul și vor fi postate ulterior și pe pagina de facebook: Gorjenii lui Brâncuși. Câștigătorii celor două invitații vor fi anunțați duminică, 12 februarie, pe pagina on-line a ziarului, secțiunea Ultimă Oră, dar și pe pagina de facebook a cotidianului.

Doar duminică, 12 februarie, și marți, 14 februarie, va mai fi prezentată piesa "Experimentul Robinson Crusoe" la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu. "Spectacolul nostru vorbește de singurătate, de izolare și izolaționism, de obiceiuri și ritual, de confruntarea a două sisteme. Amândouă supraveghindu-se unul pe celălalt prin mijloacele unui joc născut din această singurătate", a spus regizorul Radu Botar despre această piesă.

Iubitorii de teatru sunt așteptați duminică de la orele 19, iar marți de la orele 17.30. Elevii claselor I-VIII și preșcolarii vor plăti pentru un bilet 15 lei, elevii de la clasele a IX-a până la a XII-a, dar și studenții, trebuie să achite 18 lei. Cincisprezece lei este tariful pentru pensionari și șomeri. Pentru celelalte persoane adulte costul unui bilet este de 20 lei.    

Programul la casa de bilete este de luni până duminică, între 9-13 și 17-19.

Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: