Concurs de frumuseţe, câştigat de un poliţist gorjean

Un poliţist a fost desemnat cel mai frumos asistent boboc de la Şcoala Postliceală Sanitară "Ion Mincu" din Târgu Jiu. La vârsta de 43 de ani, agentul de poliţie a reuşit să câştige titlul de Mister, surclasându-i astfel pe mai tinerii săi contracandidaţi la acest titlu. Joi seara a avut loc Balul Bobocilor de la aceasta unitate de învăţământ preuniversitar unde s-a atribuit şi titlul de "Asistenta Păcătoasă".

Poliţistul Daniel Doroghiţoiu din cadrul IPJ Gorj a reușit să câștige titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Școala Postliceală Sanitară "Ion Mincu". În competiţia pentru marele premiu al frumuseţii au intrat cinci dintre viitorii asistenţi medicali. Poliţistul Doroghiţoiu i-a dat pe spate pe jurați cu o poezie compusă de el, despre şcoala de asistenți medicali pe care o urmează. S-a descurcat de minune şi la proba surpriză din cadrul concursului unde a trebuit să facă o declaraţie de dragoste folosind câteva cuvinte trăsnite impuse de organizatori. La această probă şi-a chemat soţia în faţa publicului pentru a-i face declaraţia. S-a descurcat bine şi la proba de ținută sexi, la care s-a echipat cu o salopetă de ambulanţier.

Titlul de "Asistenta Păcătoasă" a fost câștigat de o tânără din Rovinari, Cosmina Ciopănoiu, în vârstă de 20 de ani. Îmbrăcată în ținută sexi viitoarea asistentă a încins atmosfera în sală. Cu câteva zile înainte de eveniment tânăra spunea că își dorește cu ardoare să obțină titlul de "Asistenta Păcătoasă". Cea care a câştigat titlul de Miss la Școala Postliceală Sanitară "Ion Mincu" i-a încântat pe juraţi cu o scenetă.

Toți concurenții au fost bine pregătiţi, astfel că jurații nu avut o misiune ușoara, mai ales că acest concurs a fost structurat pe șapte probe. Zece fete și 5 băieți s-au înscris la concursul de frumuseţe. Câștigătorii au fost recompensaţi cu premii de către sponsorii evenimentului.

Galerie foto




Vizualizări: 3,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: