Concurs de rafting pe Jiu

Asociaţia Green Adventure organizează, în perioada 4-5 noiembrie, un concurs de rafting pe râul Jiu. Scopul acţiunii este de a atrage atenţia asupra pericolului că cel mai bun traseu de rafting din România poate să dispară. „Un râu dispare în țevi! Un Parc Național este distrus! Râul este Jiu și Parcul Național este Defileul Jiului. Cel mai bun traseu de rafting din România poate să ajungă istorie”, scriu reprezentanţii asociaţiei Green Adventure, îndemnând cât mai mulţi gorjeni să se alăture demersului lor.

Construcția barajului din Defileul Jiului este terminată în proportie de 95%, aşa că tinerii se tem că de anul viitor raftingul pe Jiu va deveni o amintire.

„Echipa Green Adventure este împlicată activ în campania de salvare a Jiului! Și tu poți să te implici! Hai alături de noi în weekend-ul 4-5 noiembrie și împreună să organizăm un eveniment numit sugestiv «Jiul e râu de munte, nu apă în conducte». Bucură-te de o super experienţă de rafting pe Jiu! Anul viitor, poate o să fie prea târziu pentru așa ceva! Împreună salvăm Jiul”, este îndemnul organizatorilor.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: