Concurs de sporturi urbane, pe Insulița Jiului

Concursuri de role, skateboard-uri și biciclete vor avea loc pe 2 septembrie, pe Insulița Jiului din Târgu Jiu. Inițiativa este a unor tineri care vor să promoveze orașul, dar și strângă bani pentru o excursie pentru persoane cu dizabilități. Concursul are și un nume – King of Streets.

Narcis Dorian Frunzaru, din Târgu Jiu, are 21 de ani și este student în anul III la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara.
Narcis și prietenii săi din grupul “Târgu Jiu Riders”, adepți ai sporturilor urbane, organizează acest concurs. ”Organizăm acest concurs pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități din cadrul Centrului de Zi Christian. Toți banii pe care îi strângem din taxa de participare și din donații vrem să îi dăm lor, să plece într-o excursie, pentru că ei nu pot practica ce facem noi”, a spus Narcis Dorian Frunzaru.

Fiecare participant la acest concurs va plăti 15 lei. Organizatorii spun că vor pune la punct infrastructura de pe Insuliță, acolo unde se vor desfășura competiții sportive. ”Vrem să promovăm și orașul nostru. Din luna martie încerc să organizez acest concurs, numai că eu am fost plecat într-un schimb de experiență, de 5 luni, în Georgia, și nu am avut posibilitatea să fiu în oraș, mai ales că stau în Timișoara. Acum muncesc zi de zi la promovare și la tot ce este nevoie. Pentru mine este foarte important pentru că sportul acesta pe mine m-a schimbat, m-a disciplinat. Eu sunt practicant de skateboarding. Fac asta de 8 ani”, a mai spus tânărul.

Concursul va începe la orele 12, iar la final va avea loc și un moment muzical. Vor cânta The Dreamers și Dragoș Miron.

Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: