Concurs inedit organizat de un tânăr originar din Motru

Un motrean este unul dintre organizatorii unui concurs inedit care va avea loc în data de 23 aprilie la Anina, județul Caraș Severin. Este vorba de o competiție la care participanții trebuie să mânuiască un căruț, așa cum se făcea ordinioară, dintr-o scândură și niște rulmenți. La competiție sunt înscriși deja și alți tineri din zona Motru.

Ciprian George Lungu, originar din zona Motru, a fost cel care a venit cu această năstrușnică idee. Evenimentul a fost anunțat și pe facebook. Circa 30 de internauți au anunțat că vor participa la această cursă cu căruțul, iar alți circa 80 s-au arătat interesați de acest eveniment. "Încep să înmugurească copacii, să vină căldura şi copilul din noi vrea la joacă, aşa că vă invităm la o nouă ediție a concursului de cărucioare cu rulmenți "Căruț-line. Amintește-ți copilăria” pe 23 aprilie. Regulile sunt simple: 15 cuie, patru rulmenți, două osii, o scândură, un șurub, 18 ani împliniți (ca să nu fie nevoie de un părinte în tribună), cască de protecție și completarea formularului de concurs. În plus, tot ce mai are un participant nevoie pentru o cursă cu adrenalină sunt predispoziția spre aventură, fair-play și o bună doză de energie", au anunțat organizatorii pe facebook.
"Cam toți copiii anilor '90 s-au jucat cu astfel de jucării și sunt sigur că le-ar plăcea să-și aducă aminte de perioada aceea", a spus Ciprian George Lungu.
Înscrierea la competiție se face poate face prin trimiterea unui e-mail pe [email protected] (cu nume, prenume, număr de telefon, mărime tricou și echipa sau printr-un formular online pus la dispoziție pe www.adrenaline.ro. Tot acolo cei interesați pot să găsească informații privind efectuarea plății taxei de înscriere, care este de 50 lei, dar și regulamentul. Organizatorii spun că din taxa de înscriere li se vor asigura participanților următoarele: tricou, pachet căruț și invitație la after-party. Pachetul pentru construcția căruțului nu include rulmenții, aceștia urmând să fie aduși de concurenți. Diametrul maxim acceptat în concurs este de 90 mm.
Programul "Căruț-line. Amintește-ți copilăria" va debuta vineri, 22 aprilie, la ceasurile serii, pe lângă sala de sport din Anina, printr-o ședință tehnică în care organizatorii vor stabili ultimele detalii. Novicilor le vor fi oferite sfaturi, iar cei cu experiență vor depăna povești cu scârțâit de roți. Înscrierile se pot face până în ziua de desfășurare a evenimentului.

Galerie foto




Vizualizări: 5,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: