Concurs pentru trei posturi de conducere la spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a scos la concurs posturile de şef de secţie pentru Gastroenterologie, Cardiologie şi Neonatologie. Posturile sunt ocupate de persoane delegate de conducerea spitalului, unii dintre ei aflându-se de ani buni pe aceste funcţii. Secţia Gastroenterologie este condusă de medicul Vasile Mălăiuş, Neonatologie de Luminiţa Olănescu, iar doctorul Grigore Lupescu este şeful Secţiei Cardiologie.

Demersurile pentru scoaterea la concurs a acestor posturi au fost demarate încă de anul trecut, de vechea conducere a spitalului, cu aprobarea Consiliului Judeţean Gorj. La concurs vor putea să se înscrie medicii care au cel puţin 5 ani vechime în specialitatea postului. Candidaţii trebuie să deţină şi atestat în managementul serviciilor de sănătate sau să-l obţină în maximum un an de la numirea în funcţie.

Cei interesaţi au la dispoziţie două săptămâni de la publicarea anunţului în revista Viaţa Medicală pentru a depune candidaturile. Concursul va avea loc după 30 de zile de la publicarea anunţului. Candidaţii vor plăti o taxă de concurs de 250 lei.

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: