Concursuri pentru 13 posturi de director

Un număr de 13 posturi de conducere sunt disponibile în unitățile de învățământ din județul Gorj! Pentru toate acestea Inspectoratul Școlar Județean va organiza un concurs de recrutare în perioada iunie-octombrie 2022. Profesorii care aspiră la un post de director sau director adjunct trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Posturile de director de unitate de învățământ ce vor fi scoase la concurs sunt pentru școli generale din mediul rural și pentru Liceul Teologic din Târgu Jiu. De asemenea, pentru Grădinița cu Program Prelungit Motru va fi organizat concurs de recrutare pentru postul de director. În total, 8 unități școlare vor avea director nou din această toamnă.

În ceea ce privește posturile de director adjunct, în total, vor fi disponibile 5. Două dintre ele la Liceul Tehnologic Turceni și câte unul la liceele tehnologice din Motru, Roșia de Amaradia și Baia de Fier.

Conform calendarului de organizare a concursului, pe 8 septembrie va avea loc proba scrisă, iar între 22 și 29 septembrie se va desfășura proba interviu.

Vizualizări: 1,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: