Condamnări în dosarul furtului de 44.000 de euro de la Tismana

Doi tineri au fost condamnați miercuri de Judecătoria Târgu Jiu în dosarul furtului a 44.000 de euro dintr-o locuință din Tismana. Furtul s-a produs în luna decembrie, iar unul din tinerii acuzați că ar fi autorul acestei infracțiuni este rudă cu păgubiții. Mai exact, acesta a venit în vizită la mama sa care s-a recăsătorit cu un bărbat din Tismana și a plecat cu tot cu banii pe care i-a găsit în casă.

Judecătoria Târgu Jiu a dispus, miercuri, pedepse de câte un an și patru luni pentru fiecare dintre inculpați. Gheorghe Condrea Șerban și Zoro Mădălin Oprică au fost găsiți vinovați de magistrați după ce și-au recunoscut faptele și au cerut să fie judecați prin procedură simplificată, beneficiind de reducerea pedepsei. Condamnările sunt cu suspendare. Condrea și Oprică trebuie să își despăgubească victima cu circa 8500 de euro, după cum a dispus instanța de judecată, sentința magistraților nefiind una definitivă.

În primă fază a fost prins doar un suspect, apoi și doi complici ai acestuia, dar numai unul a fost condamnat. "În baza probatoriului administrat, a reieșit faptul că cei doi ar fi participat cu tânărul de 25 de ani la săvârșirea furtului banilor, cei în cauză fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", transmitea IPJ Gorj la începutul anului.

Decizia instanței de la Târgu Jiu este cu drept de apel în zece zile de la comunicare.

Vizualizări: 3,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: