Condescu: „Iordache poate să îşi depună demisia şi îl las liber”

Cazul Iordache continuă şi lucrurile ia de la o zi la alta altfel de întorsături din ce în ce mai greu de înţeles. Preşedintele Marin Condescu a fost prezent aseară în studioul GSP TV unde a dialogat cu impresarul jucătorului, Florin Manea, cei doi neajungând însă la un acord. Impresarul susţine că Iordache e jucător liber în timp ce preşedintele pandurilor afirmă că jucătorul trebuie să-şi lămurească situaţia cu Pandurii. Marin Condescu afirmă că vrea să îl lase pe Iordache să plece dacă îşi dă demisia, în timp ce jucătorul nu mai e atât de convins că ar vrea să plece definitiv de la Pandurii. 
Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a explicat aseară cum de s-a ajuns la intoarcerea deciziei CAF care a fost anulată în urma unei acţiuni a jucătorului Ilie Iordache care solicita plata a 20 000 de euro: „Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a anulat decizia CAF-ului. Iordache a introdus acţiune la CNSL să-i plătim 20 000 euro şi să-i confirme că e liber de contract. CAF-ul a zis că Iordache nu are de primit de la Pandurii 40 000 euro, ci doar 20 000 euro, nu ştiu de unde i-au scos.” Preşedintele a mai precizat că Pandurii a obţinut ordonanţă preşedinţială de suspendare a deciziei CAF până la finalizarea conflictului de muncă: „Noi am obţinut ordonanaţă prezidenţială care a suspendat hotărârea CAF până la finalizarea conflictului în instanţele civile în care am cerut anularea hotărârii CAF. Iordache, însă, sfătuit de cine o fi fost sfătuit s-a adresat din nou CNSL că ar avea nişte bani de primit de la Pandurii. CNSL a anulat decizia CAF-ului printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă iar Iordache face ce doreşte sufletul lui. Poate să vină la Târgu Jiu să-şi reglementeze situaţia cu noi. El poate să îşi depună demisia şi îl las liber dar mai întâi trebuie să dea scris că nu mai vrea să joace la Pandurii şi apoi e liber.” 
Preşedintele Pandurilor a prezentat şi variantele din care poate acum alege fostul jucător, care a fost convocat să se întoarcă la Pandurii: „Tovarăşul Iordache şi-a dat arama pe faţă şi de aia ţipă şi el şi Dinamo, că te lupţi cu unul şi ţipă doi. Sunt mai multe soluţii în cazul Iordache. Noi cedăm cei 50 %, partea noastră, lui Dinamo şi Iordache devine jucătorul lor cum susţin cei de acolo că ar fi semnat cu ei o convenţie civilă până în 2013. Ar mai fi varianta ca Iordache să vină să spună că nu mai vrea să joace fotbal. Scrie asta şi pleacă şi nu mai e dator la nimeni.” 
Referitor la declaraţia lui Iordache care spune că nu a fost anunţat oficial asupra ultimelor decizii, preşedintele Condescu a precizat că şi clubul Pandurii l-a invitat la Târgu Jiu pentru a-şi rezolva situaţia: „Fiind acţiunea lui Iordache e clar că a luat la cunoştinţă decizia CNSL, dar l-am anunţat şi noi oficial că trebuie să se prezinte înapoi la echipă. Dacă refuză o să-l suspendăm pe o perioadă nedeterminată. El să vină să-şi rezolve cauza. O să-i cerem lui Dinamo 1 leu pentru răscumpărare.”



Iordache vine dar vrea bani!

Ilie Iordache s-a schimbat ieri la 180 de grade în ceea ce priveşte decizia de a reveni la Târgu Jiu, declarând pentru Radio Târgu Jiu că ar reveni dar numai dacă i se vor da banii pe perioada cât a lipsit: „Nu știu nimic despre această decizie. Nu m-a sunat nimeni de la Federație. Cum de acolo am primit foaia că sunt liber de contract, tot ei trebuie să mă anunțe și de treaba asta. Nici nu știu ce să mai cred. Dacă mi se transmite asta, foarte bine, vin la Târgu Jiu. Și așa am de primit banii din februarie. Să-mi dea salariile și atunci vin!”
În ceea ce priveşte celelalte variante prezentate de preşedintele Condescu, Iordache spune că nu este intersat de nici una dintre acestea: „Nu mă interesează nicio variantă din cele spuse de președintele Condescu. Nu cred că se poate asta. Din câte știu pe 28 mai se judecă, dar nu e nicio problemă, vin la Târgu Jiu să-mi dea banii. Și așa stau acasă de două luni și n-am bani.”



Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: