Condescu: Pandurii nu retrogradează

Înaintea meciului de miercuri cu Sportul Snagov, de pe teren propriu, singurul finanţator care mai pare interesat de soarta echipei Pandurii declară ferm că echipa se va menţine în Liga a II-a la sfârşitul actualului campionat.

Marin Condescu e sigur că nu vom vedea jucătorii evoluând în Liga a III-a, el recunoscând însă că lotul are probleme în privinţa acumulării de puncte necesare pentru a urca din coada clasamentului. Pandurii este acum pe locul 17, cu 29 de puncte, loc după care se trage linie şi vin echipele care retrogradează. În faţa gorjenilor în clasament se află încă ASA Târgu Mureş, cu 31 de puncte, ceea ce sporeşte şansele pandurilor de a evita o a doua retrogradare consecutivă.

„Nu picăm, veţi vedea la finalul campionatului că vom fi în Liga a II-a, indiferent că le place unora sau nu. Jocul pe care echipa îl are nu este unul rău, dar avem nevoie în continuare de victorii pentru a fi într-o poziţie mai confortabilă în clasament. În 1999 vă spuneam că în câţiva ani în minerit salariul mediu va fi de 1000 de dolari, ceea ce părea de domeniul fantasticului. În 2013, când eu am fost îndepărtat din fruntea mişcării sindicale şi a clubului Pandurii, angajaţii din minerit aveau un astfel de câştig. E adevărat că, între timp, lefurile minerilor au ajuns la un nivel mult mai mic, dar asta este o altă discuţie. Sperăm ca şi acestea să revină odată cu urcarea Pandurilor în clasament şi să ne bucurăm cu toţii de lucrurile bune pe care le-am făcut de-a lungul timpului”, spune, optimist, Marin Condescu.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: