Confecţia SA, invitată la licitaţia pentru fabrica de la Țicleni

Primăria Țicleni va organiza licitație pentru concesionarea clădirii în care a funcţionat cândva cinematograful orașului. Imobilul a fost reabilitat de autoritatea locală care vrea să dea de lucru femeilor din comună, prin înfiinţarea unei fabrici de confecții. Primarul din Țicleni a lansat o invitaţie societăţii Confecţia SA din Târgu Jiu pentru a se înscrie la licitaţie.

Clădirea în care a funcţionat cinematograful din Țicleni a suferit modificări majore, fiind aduse îmbunătăţiri la standarde europene. Lucrările au fost demarate în primăvară şi au fost încheiate recent. Luna viitoare va fi organizată licitaţia pentru desemnarea societății care să înființeze aici o fabrică de confecţii. "Am efectuat recepția la terminarea lucrărilor la acest fost cinematograf şi urmează luna viitoare să scoatem pe anunț publicitar la licitație, să vină o firmă puternică să deschidă o fabrică de confecții în acest fost cinematograf", a declarat Constantin Radu, primarul orașului Țicleni.
O firmă din Târgu Cărbunești s-a arătat interesată până acum de realizarea unei fabrici de confecţii la Țicleni. Autorităţile au invitat și administratorii Confecția SA din Târgu Jiu să se înscrie la licitaţie. "Am înțeles că fabrica de confecții de la Târgu Jiu este în insolvenţă. Poate vine la noi cu un preț mai bun decât acolo, să aducă utilaje și să-i dăm drumul la treabă. Avem deja găsite 30 de femei din orașul Țicleni care și-au exprimat dorința să lucreze în această fabrică și sperăm să fie un lucru foarte bun, benefic pentru localitatea noastră", a mai spus primarul orașului Țicleni.
Imobilul va fi concesionat pentru o perioadă de 49 de ani. Investiția privind reabilitarea clădirii s-a ridicat la circa 400.000 lei, bani alocați de la bugetul orașului. Autoritățile locale și-au propus ca în 24 de ani să amortizeze investiția.

Galerie foto



Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: