Conflict între Giorgi și Iriza. „M-a amenințat prin SMS“

Doi parteneri de alianță, Gabriel Giorgi de la PSD și Scarlat Iriza de la ALDE, sunt în conflict, în discuție fiind aduse și amenințări. Totul a pornit de la intenția lui Gabriel Giorgi, actual director la Minprest, de a ocupa un post în Directoratul CE Oltenia. Senatorul Scarlat Iriza spune că postul ar fi „prea mult” pentru Giorgi și că îl va interpela pe ministrul Energiei pentru a-i dezvălui neregulile de la Minprest. În replică, Giorgi spune că Iriza îi trimite SMS-uri cu amenințări.

„Dacă se pune problema să fie un loc vacant (n.r. în Directoratul CEO) atunci o să-mi depun dosarul. Mi-aș dori să ajung acolo, sincer. Pot să fac mult mai mult“, este declarația lui Gabriel Giorgi care l-a enervat la culme pe Iriza. Senatorul ALDE pregătește o interpelare în care îi va cere ministrului Toma Petcu demisia lui Giorgi pentru că la Minprest ar fi nereguli. „Giorgi visează să ajungă în Directoratul CEO! Cred că pălăria este prea mare pentru dânsul. Pentru dânsul este prea mare și pălăria de la Minprest. La Minprest sunt nereguli mari. Săptămâna viitoare o să fac o interpelare la Ministerul Energiei și o să pun pe hârtie tot. Acest băiat obraznic nu poate ajunge acolo”, a declarat Iriza la Radio Infinit.

Gabriel Giorgi susține că Iriza e supărat că nu l-ar fi ajutat în anumite situații. „Sunt declarații subiective. Dacă continuă cu atacurile, ies cu mai multe detalii. (...) Sunt mesaje de amenințare, jigniri grosolane care sunt făcute în urma unor presiuni, situații cărora nu le-am dat curs. Dacă domnul Iriza continuă, o să dezvolt acest subiect. SMS-urile există“, a declarat Giorgi.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: