Consilier PMP, acuzat de discriminare

O declarație făcută la radio de un consilier local al Partidului Mișcarea Populară i-a adus acestuia o plângere la Consiliul Național de Combatere a Discriminării. Este vorba de Leonida Belgher, consilier la Alimpești, care și-a vărsat năduful pe pensionarii care votează PSD. „Nu suport și nu am suportat niciodată în viața mea pomanagiii ăștia. Acești pomanagii care se duc și iau pomană ca să voteze, ăștia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească. Își merită soarta!”, a spus Belgher, care a precizat că se referă la pomenile făcute din bani publici pentru pensionari. Acesta a mai precizat că pensionarii ar trebui să acopere măcar o parte din cheltuieli: „Să pună și ei 10 lei, atunci nu mai pare pomană”.

Asociația Global Inclusion, condusă de gorjeanul Iulian Ionescu, a anunțat că va sesiza Consiliul Național de Combatere a Discriminării, Parchetul, dar și Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament. (A.A.)

update: Reacția lui Belgher

Dragii mei, vreau sa lamuresc problema cu pensionarii. Am foarte multi prieteni pensionari, dar oameni cu demnitate si credinta în Dumnezeu si care nu au vindut votul si nu au acceptat mita electorala si au votat cum le-a dictat constiinta, pentru ca isi iubesc tara si copiii. Eu m-am referit la acei pensionari care si-au vândut votul pe pomeni electorale sau pentru alte avantaje si din cauza lor am ajuns in halul asta, iar copiii nostri au ajuns sluga la straini. Iar acele gunoaie care ma injura si nu-si declina identitatea fac parte din acea categorie mizerabila de oameni.Bunul Dumnezeu ne vede pe toti. 

Vizualizări: 2,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: