Consilierii au votat efectuarea unui audit la primăria Bolboşi

Primarul Gheorghe Bilea aşteaptă controlul Curţii de Conturi. În şedinţa Consiliului Local de ieri s-a propus şi aprobat solicitarea unui astfel de control. De la începerea mandatului de primar, Gheorghe Bilea inventariază datoriile primăriei. Până acum s-au strâns 21 de miliarde de lei vechi.

Primăria Bolboşi are datorii de 21 de miliarde şi conturile blocate din luna februarie. Gheorghe Bilea se gândea chiar la demisie pentru că nu sunt bani pentru realizarea promisiunilor din campanie. Vinovat de aceste probleme este fostul primar Viorel Croitoru.

Şi Croitoru a votat

Pietruiri de 15 mii de euro, zeci de contracte păguboase şi zeci de studii de fezabilitate. Asta a găsit Bilea la primărie. Ieri a fost şedinţă de Consiliu Local şi a fost aprobată o hotărâre privind un control de la Curtea de Conturi. „Am avut şedinţă de Consiliu. Am avut o informare asupra situaţiei şi am votat, chiar şi domnul Croitoru, ca să facem un audit al Curţii de Conturi să vedem cum stăm“, a declarat primarul.  

Fostul primar din Bolboşi, Viorel Croitoru, a declarat la Gorj TV că actualul primar face scandal degeaba. „Nu am plătit firmele pentru că nu au terminat lucrările. Să-i lase să termine, ce face atâta scandal“, a declarat Croitoru.  

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: