Contabilii din Gorj, sărbătoriți la Târgu Jiu

Contabilii din județul Gorj au fost sărbătoriți, joi. De ziua lor, au primit diplome și au fost felicitați. Ziua de 21 septembrie nu a fost deloc aleasă întâmplător. Aceasta sugerează echilibru, în această zi fiind echinocțiul, când ziua este egală cu noaptea.

În judeţul nostru sunt aproximativ 600 de contabili experţi şi autorizaţi, însă nu toți sunt activi. „Vă urez multă sănătate, putere de muncă și mult succes în întreaga activitate”, a fost mesajul Marianei Somnea, președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), filiala Gorj.

Cristian Juscu, expert contabil, le-a adresat colegilor felicitări și a subliniat importanța meseriei lor: „Acești oameni au ani de studii și experiență în spate, sunt foarte concentrați și nu se încurcă atunci când numără bani. Sunt niște oameni considerați ursuzi, enervanți, certăreți, deoarece sunt mereu preocupați să rezolve hârtii. Suntem noi, contabilii. Aceia care stăm pe scaun opt, nouă ore, care nu avem sâmbete și duminici libere”.

Galerie foto



Vizualizări: 1,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: