Contre în PNL. Cine stă „sub fusta lui Vîlceanu”?

Conflictul intern din PNL Gorj ia proporţii! După ce Liviu Cotojman şi Mihai Paraschiv au ieşit cu acuzaţii la adresa lui Dan Vîlceanu, alţi doi liberali se iau la harţă. Este vorba despre Nicu State, contracandidatul lui Vîlceanu la şefia PNL Gorj, şi Gheorghe Grivei, consilier judeţean.

„Şi în campanie voi spune că sunt câţiva oameni care trebuie înlăturaţi de urgenţă  de la conducerea PNL Gorj. Grivei este doar un prim nume, dar mai sunt şi alţii. Sunt mai mulţi oameni care nu lucrează în teritoriu, care fac doar joc de glezne. Dacă vreau să-mi fac o echipă, oameni ca Gheorghe Grivei n-au ce căuta lângă mine. M-am întâlnit cu dumnealui, i-am explicat că, dacă voi câştiga preşedinţia PNL Gorj, nu va face parte niciodată din echipa mea”, a spus Nicu State.

„Trimis să tulbure apele în PNL”

Grivei crede că State are „misiune” să tulbure apele în partid. „Nu cred că acest Nicu State este în măsură să spună cu cine lucrează şi cu cine nu lucrează din PNL. Dacă nu ştie, eu m-am înscris în PNL în anul 1990. Pe el nu-l prea cunosc, dacă-mi aduc bine aminte a candidat la Primăria Târgu Jiu, din partea Mişcării Liberale. Sunt mulţi oameni care sunt aproape de Vîlceanu, iar dacă acest State vine şi spune că nu vrea pe nimeni din PNL, înseamnă că nu vrea binele partidului. Eu cred că a fost trimis de cineva să tulbure apele în PNL Gorj. Spune că nu vrea să lucreze cu mine, dar nu se întreabă dacă eu aş dori să lucrez cu un neica-nimeni”, a declarat Grivei.

În replică, State spune că el nu stă ascuns „sub fusta lui Vîlceanu”. „Eu am curaj să candidez împotriva lui Dan Vîlceanu, el stă sub fusta lui Vâlceanu”, a spus Nicu State. 

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: