Copy-paste în documentele unei primării. Primar: E o greșeală de scris!

Gafă la Primăria Alimpești! Pe proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele pe anul 2018, secretarul comunei a strecurat și o greșeală. În loc de Primăria Alimpești, pe document scria Primăria Borca. Funcționarul se scuză. Spune că greșeala s-a strecurat din cauza... tastaturii!

Greşeala s-a strecurat în expunerea de motive. Consilierii nu au sesizat eroarea și au votat proiectul, deși apărea numele altei comune în primul paragraf. Contactat telefonic, edilul din Alimpești ne-a asigurat că a sesizat greșeala și o va remedia. „E o greșeală de scris, din calculator. Am văzut-o și noi. E de la domnul secretar. Are multe pe cap. Dânsul a venit de la Hurezani. Acum, de sărbători parcă nu am vrea să facem un scandal. Noi modificăm hotărârea. E ceva ce i-a scăpat secretarului. Numai cine nu muncește nu greșește. Am văzut. Într-adevăr așa scrie. Ce să-i fac și domnului secretar?”, ne-a spus primarul Dan Floarea. Numai că textul cu pricina este identic cu proiectul aflat pe site-ul Primăriei Borca, judeţul Neamţ, publicat pe 23.10.2017.

„Da. Am văzut și eu. Era dosarul gros de trei degete. Mă gândesc că se admite greșeala asta. A zburat porumbelul, a zburat. Ce să facem?”, a fost explicația secretarului Gabriel Tomulescu.

Întrebat dacă nu cumva a scris cu copy-paste expunerea de motive, secretarul a răspuns: „Dumnezeu știe?! Acum na... Am avut probleme și cu diacriticele. Asta e! E bine că s-a rezolvat”.

Eroarea ar fi fost identificată de consilierul local Leonida Belgher „Suntem de râsul lumii. Au votat toți cu ochii închiși. Zece au fost de acord și numai eu am fost împotrivă. Este complet ilegal, dar nu interesează pe nimeni”, a spus Belgher.

Galerie foto



Vizualizări: 2,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: