Corturi noi pentru vânzarea mărţişoarelor

Administraţia locală din Târgu Jiu a cumpărat, prin intermediul societăţii Edilitara, un număr de 70 de corturi pe care le va pune la dispoziţia agenţilor economici şi persoanelor fizice care vor dori să comercializeze mărişoare şi flori în perioada 1-8 martie. Acestea vor fi amplasate în centrul oraşului. Este vorba de 60 de corturi de 3x3 metri şi alte 10 corturi de 6x3 metri pentru achiziţia cărora municipalitatea a plătit peste 36 mii lei. Societatea Edilitara Public a Consiliului Local va proceda la montarea şi demontarea noilor corturi.

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat, în şedinţa extraordinară de luni, 12 februarie, o taxă de utilizare de 10 lei/zi pentru corturile mici şi de 20 lei/zi pentru cele mari. Taxa va fie colectată de Edilitara Public SA. Din calculul autorităţilor, în cinci ani se vor recupera banii investiţi pentru achiziţia corturilor.

Multitudinea de corturi de diferite mărimi şi culori ce erau amplasate în anii trecuţi în centrul oraşului dezavantajau imaginea zonei.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: