Cosmin Popescu, deputatul dat exemplu de primarii gorjeni

Primarii din mai multe colegii parlamentare regretă faptul că deputatul Cosmin Popescu nu mai candidează pentru un nou mandat. „Nu înţeleg cum un astfel de parlamentar nu este susţinut de nici un partid”, a spus Vasile Popescu, primar UNPR în Arcani. Acesta susţine că deputatul Cosmin Popescu este singurul care l-a ajutat, deşi nu au avut nici aceeaşi culoare politică şi nici nu a făcut parte din colegiul lui. Zeci de primari au spus asta despre Cosmin Popescu în ultimii ani.

Primarul din comuna Arcani se gândeşte serios pe cine va susţine la alegerile parlamentare din acest an, pentru că nu vrea să mai comită greşelile de până acum, când a susţinut anumite persoane care nu l-au ajutat cu absolut nimic în cei patru ani de mandat. Singurul deputat care l-a sprijinit a fost Cosmin Popescu, care nici măcar nu a candidat pe colegiul 1, unde intră comuna Arcani. Vasile Popescu este decis acum să-i facă statuie parlamentarului care-l va ajuta să aducă bani în Arcani.

Trei proiecte câştigate, stopate de noul guvern

Primarul din Arcani a câştigat trei proiecte pentru un sistem de alimentare cu apă, canalizare şi asfaltarea drumurilor comunale, însă nu a obţinut finanţare. Vasile Popescu nu înţelege de ce se întâmplă acest lucru de fiecare dată când se schimbă Guvernul. Acesta susţine că a câştigat aceste proiecte cu ajutorul deputatului Cosmin Popescu, care nici măcar nu a candidat pe colegiul 1, în schimb toţi cei pe care i-a ajutat în campania electorală nu l-au ajutat cu absolut nimic. „Eu aş vrea să-i mulţumesc din tot sufletul domnului Cosmin Popescu care, deşi nu a candidat pe colegiul 1, m-a sunat şi de câte ori i-am cerut ajutorul m-a sprijinit. A stat până la miezul nopţii cu mine la Ministerul Dezvoltării să depun trei proiecte pe care le-am câştigat, dar pentru care nu am mai obţinut finanţare că s-au schimbat guvernele. În afară de Cosmin Popescu niciun candidat la un post de parlamentar pe care l-am ajutat să ajungă acolo nu m-a ajutat cu nimic.  Nu înţeleg acum de ce Cosmin Popescu nu se află pe nicio listă de candidaţi”, spune supărat primarul Vasile Popescu.

Face statuie parlamentarului care aduce bani

Vasile Popescu susţine că acum va fi mult mai atent la toţi candidaţii de pe Colegiul 1 şi, după ce va afla oferta electorală, va decide pe cine va susţine. Acesta este hotărât să-i facă statuie parlamentarului care îl va ajuta să primească finanţare pentru cele trei proiecte cu sistemul de apă, canalizare şi drumuri. „O să mă hotărăsc pe cine susţin. Deocamdată nu a venit nimeni la mine să discute despre asta, dar cel pe care-l susţin şi va ieşi deputat sau senator trebuie să mă ajute cu cele trei proiecte ca să obţin finanţare. Dacă face acest lucru ei îi fac statuie în faţa primăriei”, spune primarul din Arcani.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: