Cosmin Popescu, o nouă solicitare către Hidroelectrica și Ministerul Economiei

Investițiile hidroenergetice pe Jiu sunt necesare pentru a evita o eventuală catastrofă, iar aceste demersuri trebuie continuate de către Hidroelectrica și Ministerul Economiei, a afirmat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Acesta va face o nouă solicitare în acest sens.

Debitul uriaș de apă de pe Jiu a creat săptămâna trecută probleme majore în mai multe localități din Gorj și Hunedoara. Șeful Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că situația Hidroelectrica este una bună și că se pot face investiții în privința finalizării barajului de la Sadu.

”Acum am văzut cu adevărat de înseamnă forța naturii și lipsa unei amenajări de pe Jiu, fiind vorba despre barajul de la Sadu. Am speranța și credința că după cele întâmplate vineri, vom găsi înțelegere. Hidroelectrica se află într-o situație financiară bună, iar împreună cu Ministerul Energiei și cu cel al Apelor își pot programa o listă de investiții în acest sens. De mâine vom începe discuțiile”, a spus Cosmin Popescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: