Cotojman, de două ori pe buletinul de vot de la Roşia de Amaradia

Cetăţenii din Roșia de Amaradia se vor confrunta la alegerile din iunie cu o situaţie inedită. Pe buletinele de vot vor fi două nume Cotojman, cel al actualului primar care candidează de la PDL și cel al candidatului PP-DD la funcţia de primar, Petre Cotojman. Între cei doi candidați există o legătură de rudenie însă una ”îndepărtată” după cum susțin cei doi.

Candidatul PP-DD, Petre Cotojman, mărturiseşte că s-a decis greu să candideze împotriva actualului primar dar îşi doreşte măcar două locuri în Consiliul Local din Roşia de Amaradia. Spune că primarul a făcut treabă bună în comună şi că are electoratul în palmă. ”Sunt obiectiv şi ştiu că primarul a făcut lucruri bune în comună. Eu am fost opt ani consilier PNG dar acum am trecut la PP-DD pentru că Becali a demonstrat că nu-i pasă de acest partid. Eu cu primarul suntem rudă şi vecini, trei case ne despart”, a declarat Petre Cotojman, candidatul PP-DD.

Şi cum sângele apă nu se face, şi primarul are vorbe numai de bine despre contracandidatul său. Recunoaşte că există un grad de rudenie între cei doi şi îi doreşte să obţină cele două posturi din Consiliul Local. ”M-aş bucura să ia doi consilieri locali. A avut o bună activitate de consilier local, nu s-a împotrivit la niciun proiect. A fost decizia lui să candideze”, a declarat Cotojman.

VOT

O situaţie de acest gen se întâlneşte la Negomir, unde sunt doi candidaţi cu numele de Gruescu, unul de la USL, altul de la UNPR.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: