CRBL, mafiot la propria nuntă

CRBL din trupa Simplu s-a cununat religios, sâmbătă, cu aleasa inimii lui, Elena, după care a petrecut toată noaptea, în stil mare, alături de invitaţii săi, pentru care a organizat o petrecere în stil interbelic cu gangsteri, dive, costume strălucitoare, butoaie de whisky şi un decor demn de film.

Raluca IONESCU

CRBL, inspirat de celebrul Al Capone şi de epoca jazz-ului, a sosit alături de Elena la Biserica Sf. Spiridon Nou, într-o maşină luxoasă, un Dodge Nitro. Cei doi au purtat costume de epocă, inspirate de eleganţa anilor '30: mireasa a purtat o rochie lungă, simplă, cu blană albă, marca Pronovias, comandată la Chişinău, în timp ce mirele s-a costumat asemenea unui mafiot din vremea prohibiţiei, cu pantaloni cu manşete, pantofi în două culori şi pălărie de gangster, special create pentru el de Dinasty. "Întotdeauna mi-a plăcut aeastă perioadă, după cum se vede şi în videoclipul Simplu «Oficial îmi merge bine». Aşa că măcar o dată în viaţă să pot fi un mic Al Capone", a mărturisit CRBL.

Bucuria celor doi a fost împărtăşită în faţa altarului de părinţi, rude, dar şi de prieteni apropiaţi: cavalerul de onoare, Smiley, care a sosit la braţ cu Laura Cosoi, colegii din trupa Simplu, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, dar şi Marieta, cea pentru care CRBL a intrat în competiţia visurilor de la Pro TV, "Dansez pentru tine".

De la biserică, invitaţii au pornit spre Studiourile MediaPro din Buftea, acolo unde avea să înceapă o petrecere ca în anii '30, cu muzică live, surprize pentru invitaţi, jazz şi un camion plin cu whisky. Oaspeţii celor doi au respectat tema petrecerii, aşa că doamnele s-au prezentat în costume glamour, cu paiete, şiraguri de mărgele şi pene, în timp ce domnii şi-au luat în serios rolul de mafioţi şi s-au întrecut în costume rafinate şi pălării retro.

Smiley şi Laura Cosoi, Iulia Vântur şi Marius Moga, Corina, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai Petre, Connect-R, Pavel Bartoş, Adrian Despot, Adriela, Alex Velea, Mirela Tiron, concurentă la "Dansez pentru tine", dar şi băieţii de la Simplu, sunt doar câteva dintre vedetele care au acceptat să fie, pentru o seară, personaje din lumea gangsterilor.

Totul a decurs asemenea unui film cu mafioţi: invitaţii au fost conduşi către platoul unde s-a ţinut petrecerea în maşini de epocă, au fost întâmpinaţi de un valet şi primiţi la petrecere de CRBL şi Elena. Clasica şampanie a fost înlocuită cu pahare de whisky şi trabucuri. Decorul în care au păşit invitaţii a reprodus fidel seratele pline de fast şi mister organizate de mafioţi: pereţi acoperiţi de fotografii alb-negru cu cei doi miri, cu aerul acelei epoci, oglinzi mari, tablouri şi mobilă veche, dar şi afişe care aminteau de perioada prohibiţiei.

Startul la distracţie a fost dat de CRBL, care a mulţumit echipei "Dansez pentru tine" de la Pro TV, pentru că datorită acesteia şi-a găsit jumătatea. Apoi, mirii au deschis petrecerea şi au dansat pe melodia lor, "Slow Wind" a lui R. Kelly, iar ringul de dans a fost invadat de nuntaşi.

Şi pentru că furatul miresei nu putea lipsi din această poveste, până şi mafiotul de o seară CRBL s-a trezit fără aleasa inimii sale, răpită chiar de domnişoarele de onoare. Pentru a-şi "răscumpăra" soţia, artistul a fost nevoit să cânte muzică populară alături de Nelu Ploieşteanu.

Meniul tradiţional de care s-au bucurat nuntaşii şi din care nu au lipsit sărmăluţele româneşti a fost însă condimentat şi cu delicatese. Tortul, dreptunghiular şi în mai multe trepte, a fost ornat cu "gloanţe" din marţipan.

Emoţionat şi cu ochii plini de bucurie, CRBL a mărturisit că cea mai mare dorinţă a sa în căsnicia cu Elena, este să aibă doi copii. Întrebat cum se vede peste zeceani, artistul a răspuns: "La al zecelea album solo, cu sala de dans plină cu mici dansatori, la şedinţa cu părinţii la şcoală şi de mână cu Elena prin cluburi, la dans".

Cât despre luna de miere, cei doi o vor amâna pentru o scurtă perioadă. "Nu o să putem să mergem imediat după nuntă în luna de miere, pentru că Elena nu are încă viză. Dar vom pleca pentru câteva zile la Bruxelles şi la Atena, unde merg cu spectacoul de dans contemporan «Block Bach», de Răzvan Mazilu", a spus CRBL.

Vizualizări: 2,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: