Cristi Pustai a fost demis de finanțatorul privat al clubului

Cristian Pustai dar și trei dintre colaboratorii săi au fost demiși de la Gloria Buzău în urma unei ședințe a Comitetului Director al clubului din Crâng, Anterior, finanțatorul privat al clubului a solicitat în mod public ”principalului” și staffului său să-și înainteze demisiile.

Eșecul cu penultima clasată Unirea Constanța (scor 1-3), înregistrat luni, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 2, la Clinceni, i-a fost fatal antrenorului Gloriei, Cristian Pustai, fost antrenor principal la Pandurii. Odată cu acesta, de la trupa buzoiană au fost demiși și Bogdan Pîrvu (antrenor cu portarii), Liviu Rusu (antrenor secund) și Dorin Neacșu (doctor), a informat liga2.ro.

Cei trei parteneri finanțatori din cadrul clubului din Buzău, Consiliul Local al Municipiului Buzău (40 la sută), Consiliul Județean Buzău (40 la sută) și SC TV Buzău Trust Campus SRL (20 la sută), s-au reunit marți după-amiază și au decis schimbarea staffului tehnic al Gloriei în urma clasării echipei pe locul 8 după opt etape desfășurate din acest sezon regular de Liga 2.

Cristian Pustai își încheie, astfel, prematur mandatul la echipa din Buzău, unul care a început în iulie 2021 și era valabil până în iunie 2023, cu obiectivul de a promova în prima ligă. Formația se afla în obiectiv, însă finanțatorii au decis demiterea lui Pustai.

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: