Croitoru se gândește la demisie după ultimul eșec de la Craiova

Marius Croitoru a anunțat că se gândește la demisie după un nou eșec al lui FC U Craiova, 0-1 cu Chindia Târgoviște. Formația patronată de Adrian Mititelu a făcut un singur punct în ultimele 3 partide de Superliga, iar tehnicianul venit de la Botoșani a anunțat că se consideră principalul vinovat pentru lipsa rezultatelor.

În ciuda unui început bun de campionat, oltenii reușind o victorie cu CFR Cluj și o remiză pe Arena Națională cu FCSB în primele runde, se pare că elevii lui Croitoru nu se mai regăsesc. Antrenorul în vârstă de 42 de ani susține că este nevoie de un șoc la echipă pentru a depăși această pasă proastă, iar în această săptămână va purta o discuție cu Adrian Mititelu pentru a decide dacă vor mai continua sau nu împreună. „Asta este realitatea și este un lucru firesc ca echipa mai puternică să câștige. Am pierdut și alte meciuri dar am pierdut jucând altceva. Ceea ce s-a întâmplat în această seară și la Mioveni n-a fost ok. Lucrurile sunt foarte clare, eu sunt responsabil de jocul echipei, băieții au dat totul. Singurul vinovat în acest moment sunt eu. Am spus că nu stau unde nu sunt dorit și o să am o discuție cu cei din club să vedem ce soluție putem găsi.  Lucrurile nu sunt așa cum ne dorim. E clar că trebuie un șoc la echipă și am spus clar că nu stau unde nu e ok, pentru că eu sunt vinovat. Și în prima etapă și în ultima etapă am pierdut, dar poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi și e clar că lucrurile nu au viitor când pierzi de maniera asta.  Am avut momente când am jucat foarte bine și avem patru meciuri când am luat gol în minutul 45. La Voluntari, cu Petrolul, cu CSU, cu UTA. Este vorba de atitudine. Dar toate lucrurile acestea ne-au dărâmat, iar singurul vinovat este antrenorul.  Acum am vorbit cu domnul Mititelu în vestiar, le-am explicat și eu ceva, după care vom purta o discuție privată. Am vorbit de la distanță, e clar că mi-aș dori din tot sufletul să reușesc. Când pierzi așa cu niște fotbaliști care erau printre cei mai buni din România… Pierzi încrederea și reperele nu mai sunt aceleași, nu eram într-o situație în care să disperăm, nu înțeleg de unde atâta panică, disperare. Nu am putut să îi capacitez să îi fac să înțeleagă că meciul se poate câștiga oricând. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu, nu pot să-mi bat joc. O să avem o discuție personală săptămâna această”, a spus Marius Croitoru, după eșecul cu Chindia Târgoviște.

FC U Craiova a fost învinsă luni seară de Chindia Târgoviște, scor 0-1, într-un meci contând pentru etapa 13 din Superliga.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: