CSM Târgu Jiu le suflă în ceafă primelor clasate

CSM Târgu Jiu s-a impus în deplasare în meciul cu CSU Târgoviste, scor 17-26, şi rămâne aproape de primele două clasate. Echipa feminină de handbal a CSM e la şase puncte de liderul Dacia Mioveni şi la doar trei puncte de a doua clasată, Activ Ploieşti.

Echipa de handbal feminin, Divizia A, a CSM Târgu Jiu a reuşit o nouă victorie în deplasare, debutând  astfel cu dreptul în cel de-al doilea tur-retur al Seriei C. Jucătoarele lui Liviu Andrieş s-au impus în etapa a 11-a, scor 26-17, după ce la pauză au condus cu 14-9 pe  CSU Târgovişte.

Jucătoarele senioare de la CSM Târgu Jiu au arătat că jocul bun din Cupa României cu SCU Craiova nu a fost o întâmplare şi au continuat cu o evoluţie la fel de bună şi în prima etapă din campionat programată în noul an.

Handbalistele antrenate de Liviu Andrieș au câştigat fără mari emoţii în deplasarea de la Târgovişte după ce au dominat partida de la un capăt la altul, antrenorul fiind mulţumit pentru cele trei puncte câştigate, dar şi pentru jocul bun prestat de echipă: „Am controlat jocul pe tot parcursul meciului. Am avut o apărare agresivă, dar în acelaşi timp am avut şi multe ratări și greșeli în atac. Una peste alta este o victorie şi importante sunt cele 3 puncte pe care le-am câştigat”.

Gorjencele păstrează potiţia din clasament şi după victoria de la Târgovişte, CSM Târgu Jiu fiind pe locul 3 în Seria C a Diviziei A şi menţinând apropierea de puncte faţă de primele două clasate Dacia Mioveni şi Activ Prahova Ploieşti. La finalul săptămânii, echipa feminină a CSM Târgu Jiu va juca din nou în deplasare, cu Naţional Râmnicu Vâlcea, meciul fiind programat vineri 24 ianuarie, de la ora 16.00.

Şi handbalistele junioare III ale CSM Târgu Jiu au reluat în acest week-end campionatul, cu etapa a 15-a, în care au avut meci programat în deplasare. După un joc foarte bun, junioarele CSM pregătite de Andrei Enache s-au impus la Petroşani, în faţa formaţiei locale a CSS cu scorul de 25-20(12-7), deşi sunt mai mici ca vârstă cu un an faţă de celelalte jucătoare din competiţie.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: