Cum a fost pedepsită educatoarea care a scris un copil pe frunte

Sancţiune pentru educatoarea din Bustuchin care a mâzgălit un copil de patru ani pe frunte la grădiniţă. Femeia, cu o vechime de 17 ani, a primit un avertisment scris din partea Comisiei de Disciplină care s-a format la nivelul unităţii de învăţământ. Educatoarea va fi monitorizată, iar sancţiunea va cântări la finalul anului, când i se va evalua activitatea. Anul trecut, educatoarea a primit calificativul „foarte bine”.

Incidentul s-a petrecut luna trecută la grădiniţa din localitatea Valea Pojarului, Bustuchin. „La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care a analizat incidentul. A fost dispus un avertisment pentru doamna educatoare. Dumneaei are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu și până acum nu a mai avut astfel de incidente”, a transmis Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Judeţean Gorj.

Părinţii copilului au fost cei care au sesizat conducerea unităţii de învăţământ. „Gestul pe care l-am făcut poate este necugetat. L-am făcut pentru a stăvili pornirea acelui copil de a mai deteriora ceea ce nu trebuie deteriorat. Hai să vezi cum este să arăţi altfel, să ţi se deterioreze imaginea”, a explicat gestul educatoarea Ecaterina Motorga. (A.A.)

Vizualizări: 2,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: