Cum a murit tânărul din frizerie: N-apucase să-i pună prosopul la gât, că a leșinat!

„S-a pus pe scaun și n-a mai mișcat”, spune un martor despre tânărul de 35 de ani care și-a găsit sfârșitul într-o frizerie din Târgu Jiu. Acestuia i s-a făcut rău imediat ce s-a așezat pe scaun și se pregătea să se tundă. A fost resuscitat aproape o oră, dar salvatorii n-au reușit să-l readucă la viață. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în seara zilei de 14 februarie. Deși ar fi trebuit să petreacă alături de soția sa, Alex, un tânăr consultant în vânzări, a murit pe un scaun, în frizerie. I s-a făcut rău și a leșinat. „Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat.

Medicii chemați la fața locului n-au mai putut să-l salveze în ciuda eforturilor depuse. L-au resuscitat, însă în zadar. La ușa frizeriei, soția tânărului aștepta o veste bună. Din păcate, doctorii n-au putut decât să constate decesul. “Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Polițiștii fac cercetări să afle cum s-a petrecut tragedia. „În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se fac verificări pentru moarte suspectă”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 17,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: