Cum a vrut Boza să bage cearta în familia Vîlceanu

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a povestit joi în conferinţa de presă a partidului o întâmplare cel puţin neobişnuită care îl are ca protagonist pe şeful Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza. Dan Vîlceanu a dezvăluit modul în care şefii CEO au încercat să-i bage cearta în familie, în contextul moştenirii pe care familia Vîlceanu o are în apropierea Carierei Roşia.

Boza l-ar fi chemat în biroul său pe unchiul lui Vîlceanu pe care a încercat să-l convingă că liberalul şef i-ar fi cerut un milion de euro doar pentru el pentru a-şi convinge familia să renunţe la pretenţii. „N-am cum să nu fiu revoltat în momentul în care îl cheamă pe unchiul meu acolo şi-l mint că am cerut eu un milion de euro. Bineînţeles că unchiul meu n-a crezut lucrul acesta. Au vrut cumva să genereze o ceartă în familie: «Domne, ştii că ăsta a cerut un milion de euro, a vrut doar pentru el, ţie nu şi-a zis nimic». Sunt nişte mizerabili, pur şi simplu”, a spus preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Liberalul şef a mai spus în acelaşi context că CE Oltenia a cumpărat toate casele din jurul proprietăţii sale, deşi nici acestea nu erau prinse în perimetrul minier, şi prin urmare nu puteau fi despăgubiţi proprietarii. „Mai ştiţi că acele case din jurul proprietăţii mele au fost cumpărate toate şi nici ele nu sunt în perimetrul minier, pe alea cum le-au cumpărat? Şi mai mult decât atât, familia mea şi-a dat acordul doar pentru pădure şi degeaba, tot eu sunt cel care blochez Roşia”, a spus Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 2,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: