Cum menții machiajul proaspăt toată ziua

Cu siguranță ți se întâmplă să în fiecare dimineață să stai foarte mult în fața oglinzii pentru a-ți aplica un machiaj cât mai bun, iar după amiază observi că efortul a fost în zadar.
 

Fondul de ten dispare, mascara curge, fardul s strânge iar rujul se șterge.

Iată câteva trucuri pemtru un machiaj care ține întreaga zi. Dacă ai pielea grasă, după ce cureți fața, aplică un gel hidratant. Dacă ai riduri folosește o cremă anti-îmbătrânire.. Pentru un ten mat întreaga zi, cel mai indicată ar fi să folosești o pudră minerală în loc de fond de ten lichid. Dacă nu-ți priește, optează pentru un fond de ten cremos, peste care aplici o pudră pulbere translucidă, care te scapă de luciu și conferă rezistență machiajului. Nu te grăbi! Așteaptă cinci minute ca să se așeze un strat, apoi aplică-l pe următorul pentru un machiaj care să se fixeze mai bine. De asemenea, un primer este secretul machiajului deoarece el poate înlocui cu succes fondul de ten. Fardul de pleoape aplicat ulterior este la fel de important. Cele cremoase se scurg mai ușor. Dacă vrei un machiaj rezistent, alege fardurile pe care le aplici cu pensula peste primer.

În ceea ce privește rurjul,voricât de mult ai încerca să-l fixezi e foarte greu, dacă nu știi să-l aplici. Iată pașii de urmat: conturează cu un dermatograf care are aceeași culoare ca rujul, umple cu ruj, tamponează cu un șervețel, pudrează toată zona, aplică din nou ruj și repetă procedeul. Asigură-te că hidratezi buzele când nu ești rujată. De asemenea, pentru a obține efectul dorit, buzele trebuie să fie perfect curate. Înainte de aplicare, îndepărtează orice urmă de gloss.

Pentru conturarea ochilor nu te poți lipsi de dermatograf, dar ce faci dacă se întinde. Ai nevoie de un creion de ochi bine ascuțit și proaspăt scos din congelator. Nu-l ține în dulapul de baie, fiindcă acolo e umezeală. Pentru fixare, pudrează pleoapa cu fard într-o nuanță similară, apoi trasează un nou contur.

Cum faci să reziste rimelul? În primul rând, folosește o formulă rezistentă la apă. După ce ai aplicat un strat de mascara, folosește un pieptăn de gene pentru a le peria cu pudră de talc cât sunt umede, apoi aplică un nou strat de rimel.

Vizualizări: 1,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: