Cum s-a trezit familia Caragea cu mafioții în casă

Dezvăluire de senzație făcută joi de GorjNews. Doi mafioți italieni au închiriat una din casele familiei lui Viorel Caragea, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Acesta din urmă amenință jurnalistul cu darea în judecată și așteaptă scuze publice. Motivul ar fi că vila fiicei sale a fost închiriată prin intermediul unei agenții imobiliare, iar el nu îi cunoaște pe chiriași.

Frații Orlandino și Luigi Riccardi au un bogat trecut infracțional atât în Italia, cât și în România. Au fost arestați de mai multe ori în ultimii 15 ani pentru infracțiuni economice, având zeci de dosare și în Italia, unde fac parte dintr-o structură de tip mafiot periculoasă. Au ajuns în Gorj pentru afaceri, subcontractând o parte din lucrările adjudecate de Collini pentru realizarea centurii Târgu Jiului. Aveau nevoie de un sediu pentru firma lor, așa că au închiriat o casă pe str. General Dragalina, casă care îi aparține Alinei Caragea, fiica fostului șef al Poliției.

Articolul din GorjNews AICI.

Firma italienilor  IMPRI ROAD Construction SRL ar fi subcontractat la rândul ei lucrările către firme locale. Italienii și-ar fi primit banii de la Collini, dar nu au plătit mai departe către firmele care au făcut de fapt lucrările, dându-le țeapă.

Potrivit GorjNews, “e șocant să constatăm, din perspectiva anchetei de presă de mai sus, că fostul comandant al IPJ Gorj își construiește cu asiduitate o imagine de justițiar și de apostol al dreptății, în timp ce ține mafioți la el în casă”.

Interesantă este însă replica pe care Viorel Caragea i-a dat-o jurnalistului. “Regret că domnul Daju mi-a asociat fotografia cu două persoane pe care nu le cunosc, nu le-am întâlnit niciodată și nu știu ce afaceri desfășoară. Casa aparține fiicei mele, moștenită de la bunicul soției. A fost închiriată unei firme printr-o agenție imobiliară”, a scris Caragea pe facebook.  Este o replică interesantă doar prin prisma faptului că Viorel Caragea, prin comentariile pe care le face în ultimele luni pe facebook, pare să fie foarte bine informat cu privire la oricine și orice. Știe despre politicieni, despre ziariști, dar nu știe nimic despre cei care au închiriat casa fiice sale, deși  Orlandino și Luigi Riccardi au o oarece notorietate națională, fiind arestați pentru tot felul de înșelăciuni, evaziune, șantaj etc.

Una peste alta, Caragea așteaptă scuze de la jurnalist, altfel va merge la instanță unde-i va cere 200.000 de lei daune morale. O replică a postat și Ionuț Caragea, fiul fostului comandant al IPJ Gorj, care a publicat documentele potrivit cărora casa a fost închiriată prin agenție imobiliară. Acesta a precizat că este vorba de o chirie de 1.800 de lei/lună, “sumă care se ia pe un apartament cu patru camere”, bani cu care Alina Caragea, studentă, își asigură traiul în București.

Atât Ionuț Caragea, cât și Viorel Caragea sugerează că dezvăluirea GorjNews ar fi făcută din interesul președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru. “Că domnu’ Cârciumaru (prin anumite persoane) încearcă să se lege de mine sau familie este lipsă de bun simț”, a scris Ionuț Caragea. „Ești penibil tu și gașca de la Negomir”, a fost mesajul lui Viorel Caragea pentru jurnalist. În replică, Narcis Daju spune că e adevărat și îl roagă pe Caragea să se răzbune cât mai repede și mai crunt pe Cârciumaru. “Insist să se folosească și de ajutoare, în timp ce se răzbună. Cei mai potriviți ar fi cei doi oaspeți deosebiți din Italia, pe care-i găzduiește cu atâta căldură”, a spus Daju.

Galerie foto


Vizualizări: 9,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: