Cum să ai sprâncene perfecte. Trucurile Alisei pentru aplicarea eyeliner-ului

Azi m-am gândit să fac două din cele mai cerute tutoriale într-un singur post: sprâncene şi eyeliner! Pentru sprâncene am folosit pensula Mini DUO Anastasia Beverly Hills, penseta ABH, dipbrow Pomade, nuanță Chocolate ABH și gel transparent pentru sprâncene ABH, dar voi puteți folosi produsele voastre.

Pasul 1: Cu ajutorul pensetei, daţi sprâncenei formă dorită. ATENŢIE! Nu încercaţi să va schimbaţi formă naturală a sprâncenelor singure acasă! Apelaţi întotdeauna la un specialist!

Pasul 2: Cu ajutorul pensulei, luaţi foarte puţin din produsul cremos şi, după ce în prealabil aţi periat sprânceana, trasaţi o linie subţire sub această pentru a-i defini forma.

Pasul 3: Cu ajutorul periuţei difuzaţi culoarea în sensul de creştere a firelor de păr. Ştergeţi pensula de orice exces de produs pe dosul palmei şi trasaţi o linie şi deasupra sprâncenei.

Pasul 4: Umpleţi cu pensula sprânceana (fără alt produs adăugat) ajungând până la începutul acesteia prin mişcări uşoare, pentru un efect cât mai natural.

Pentru ochi am folosit eyeliner liquid de la Mac Cosmetics, gene din păr de nurcă, Le Petit Lapin, model: Babette.

Pasul 1: Trasaţi o linie din colţul intern al ochiului până la sfârşitul ochiului, acolo unde se termină ultima geană.

Pasul 2: Din colţul extern al ochiului, trasaţi o linie direcţionată spre colţul sprâncenei (această poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcţie de cerinţele locului unde mergeţi, stilul fiecăreia dintre noi, etc.).

Pasul 3: Cu ajutorul pensulei, uniţi vârful liniei cu baza genelor superioare şi umpleţi acest spaţiu cu eyeliner.

Pasul 4: Nivelaţi şi umpleţi cu grijă acolo unde este nevoie pentru ca linia să arate perfect. Adăugaţi mascara atât pe genele superioare, cât şi pe cele inferioare. Genele false sunt opţionale!

V-au plăcut tutorialele de azi? Voi aveţi alte moduri de a va trasa eyelinerul sau a va corecta sprâncenele? Aș fi curioasă sa aud părerile voastre!

Alisa Coroi, Alisa Beauty Atelier

Galerie foto



Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: