Cum scapi de....?

Iată câteva sfaturi pentru a trata, în mod natural,  negii, insomnia și disfuncțiile sexuale.

Cum să scapi de negi

O rețetă foarte simplă te poate scăpa de negi. Se prepară o soluție dintr-o coajă rasă a două lămâi și 200 de ml de oțet de mere. Pune amestecul într-un borcan, acoperă-l și lasă-l la macerat în cămară, timp de șapte zile. Timp de o lună tamponează negii cu loțiunea aceasta, dimineața și seara. O altă variantă de a scăpa de excrescențele neplăcute ar fi să aplici o cataplasmă naturală în fiecare seară peste ele. Cataplasma este chiar o bucată de coajă de banane, așezată cu partea inferioară direct pe neg. O lași de seara până dimineața. Substanțele conținute de coaja de banană au proprietatea de a topi negii.

Cum scapi de insomnie

Știai că 2-3 linguri de lapte de migdale te poate vindeva de insomnie?acesta stimulează creierul să producă melatonină, hormonul care ajută corpul să regleze ciclul somn/veghe.

Cum scapi de disfuncțiile sexuale

Este recomandat în cazul disfuncțiilor sexuale. Cum prepari? Speli bine o țelină potrivită, o dai pe răzătoarea mică și o pui într-un borcan de sticlă. Adaugi patru linguri de miere, amesteci bine și toni un litru de vin alb și amesteci din nou. Închizi ermetic și o lași la macerat două zile, la temperatura camerei. Bei câte un păhărel de 30 de ml, de două ori pe zi, înainte de masă, maximum două săptămâni.  

Vizualizări: 1,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: