Cum te pregătești pentru piscină! Patru exerciții simple!

Exercițiile prezentat astăzi de Ricarda, instructor de fitnees internațional, te ajută să-ți tonifiezi musculatura picioarelor și a fesierilor. Exercițiile sunt extrem de simple și vin la fix, deoarece peste o lună vor fi deschise piscinele din oraș.

Exercitiul I: din sprijin apropiat cu bratele indoite si antebratele paralele cu solul, sar in departat cu genunchii indoiti la 90 grade si imping palmele spre inainte, apoi sar si revin in apropiat la pozitia initiala. Exercitiul este pentru musculatura picioarelor si fesierilor, dar si a bratelor. Se fac 3 serii a cate 10-15 repetari.

Exercitiul II: din sprijin apropiat, timpul 1- pasesc lateral cu piciorul stang, timpul 2 pasesc cu piciorul drept peste incrucisat, timpul 3 - cobor in fandare laterala indoit piciorul pe care pasesc, iar bratul opus coboara pe sol; se repeta pe celalalt picior si se fac alternativ; exercitiul este unul cardio si de tonifiere a musculaturii pucioarelor si fesierilor. Se execută 3 serii a cate 10 repetări (stanga –dreapta reprezintă o serie).

Exercitiul III: din stand pe piciorul stang cu bratele la vericala si celalalt picior indoit in fata cu coapsa la verticala, cobor trunchiul si duc piciorul indoit spre inapoi; exercitiul dezvolta echilibrul si musculatura picioarelor si a bratelor. Se fac 3 serii a cate 10 repetari pe fiecare picior.

Exercitiul IV: timpul 1- din sprijin in planșă, timpul 2- aduc picior stang indoit imspre inainte cu talpa cat mai aproape de palme, timpul 3- aduc si celalalt picior langa palma si talpa fara sa ridic bazinul. Revin de unde am plecat tot in plansa si repet pe partea cealalta. Exercitiul este pentru musculatura zonei Core (abdomen) si pentru musculatura spatelui si a bratelor. Se fac 3 serii a cate 8-10 repetari (stanga-dreapta=1).

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: