Cum vede Aurel Popescu o luptă cu Florin Cârciumaru pentru șefia PSD Gorj

Președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, este primul lider social-democrat care nu exclude o luptă cu Florin Cârciumaru pentru șefia PSD Gorj. Până acum, toți aspiranții la șefia PSD Gorj își condiționau o eventuală candidatură de neintrarea în luptă a lui Cârciumaru. „Nu știu, nu m-am gândit niciodată”, a fost nuanța din răspunsul lui Aurel Popescu într-un interviu acordat la Radio Infinit. În PSD Gorj este o tradiție ca liderii să fie dați la o parte de oamenii pe care i-au ajutat cel mai mult în carieră.

Reporter: Vă gândiți la o candidatură și la președinția PSD Gorj?

Aurel Popescu: M-ați luat puțin prin surprindere. Nu știu, în acest moment chiar mă interesează organizația municipală. Am de gând împreună cu colegii mei să o punem foarte bine la punct.

Rep.: Într-un fel e firesc să vă întreb asta, tocmai pentru că dvs. conduceți cea mai mare organizație.

A.P.: Este o organizație mare, o organizație puternică, mă bucur de sprijinul tuturor colegilor și membrilor din această organizație. S-a văzut la toate evenimentele.

Rep.: Plus reconfirmarea dvs. în funcție.

A.P.: M-a onorat acea reconfirmare, m-a și obligat să reîncep lupta cu o foarte mare seriozitate, să fac tot posibilul să las la o parte toate problemele pe care le-am avut în luna iulie.

Rep.: Și totuși, reformulez. L-ați concura vreodată pe Florin Cârciumaru la președinția PSD Gorj?

A.P.: Nu știu, nu m-am gândit niciodată.

Rep.: Dar nu spuneți nici nu.

A.P.: A fost un foarte bun organizator și este un foarte bun organizator.

Rep.: Să zicem că se va retrage. Ați prelua frâiele organizației Gorj?

A.P.: Cred că este bine să discutăm doar într-o astfel de situație. Nu aș vrea să lansez eu niște variante de lucru acum, aici. Domnul Florin Cârciumaru, de altfel, și-a arătat dorința de a continua în fruntea organizației ca și președinte și cred că acele metode de organizare pe care le-a pus în practică permanent și cu care a știut să fie în fruntea organizației au contat foarte mult pentru noi și pentru bunul mers al Partidului Social Democrat aici la Gorj.

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: