Dan Vasilică, despre demitere: Meritam o explicaţie

Antrenorul Dan Vasilică susţine că a fost demis fără explicaţii de la ACS Şirineasa. „Probabil principiile mele au fost motivul”, spune Dan Vasilică.

Finanţatorul echipei ACS Şirineasa, afaceristul gorjean Nicolae Sarcină, l-a înlocuit pe Dan Vasilică cu Cristi Dulca, de la Luceafărul Oradea. Fostul tehnician crede că stilul său de lucru i-a iritat pe cei din conducerea clubului. „A fost decizia conducerii, nu mi s-a spus motivul. Pur şi simplu au spus că aşa au decis. Cred că rezultatele arată că nu existau motive pentru demiterea mea. Rezultatele arată că nu. Nu cred că rezultatele au fost motivul, probabil că principiile mele. Consider că meritam o explicaţie”, a declarat Dan Vasilică.

Mazilirea sa i-ar fi luat prin surprindere şi pe fotbalişti. „Au părut surprinşi pentru că, în mod normal, principalul motiv ar trebui să fie criteriul sportiv sau al performanţei. Din moment ce eram neînvinşi, eram pe locul I, poziţia ne îndreptăţea să credem că ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Dan Vasilică.

Dan Vasilică a preluat ACS Şirineasa din octombrie 2017, după ce şi-a dat demisia de la Internaţional Băleşti. Atunci, Vasilică l-a înlocuit pe Gabriel Mangalagiu care obţinuse şapte victorii şi o remiză în opt meciuri.

Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: