Dani Oţil, printre piloţii raliului de la Rânca

Dani Oţil, prezentator al emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, va veni în acest week-end în Gorj. Acesta se numără printre cei 42 de piloţi care s-au înscris la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Cupa Gorjului “Vino Acasă la Brâncuşi”, competiţie care se va desfăşura în perioada 9-10 iulie 2016, la Rânca. Dani Oţil va intra în cursă cu un Renault Clio. Duminică, în ziua premierii, pe Transalpina va avea loc şi o paradă de motociclete.

Clubul Sportiv Autocorex din Târgu Jiu, Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Ministerul Tineretului şi Sportului vor organiza pe 9 şi 10 iulie cea de-a patra etapă a Campionatul Naţional de Viteză Dunlop Cupa Gorjului – „Vino acasă la Brâncuşi!“, Rânca 2016. Organizatorilor li se alătură Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Novaci şi Consiliul Local din Baia de Fier. La Rânca sunt aşteptaţi cei mai buni piloţi de viteză în coastă din ţară. La raliul de la Rânca şi-a anunţat prezenţa şi vedeta tv Dani Oţil, care va intra în cursă cu un Renaul Clio. Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca se va desfăşura pe DN 67C, traseul fiind amenajat între kilometri 17 şi 22. În prima zi vor avea loc recunoaşterile şi antrenamentele cronometrate, iar în ziua de concurs sunt programate două manşe oficiale.

Pe perioada desfăşurării raliului circulaţia pe DN 67 C va fi restricţionată. Potrivit conducerii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, în data de 9 iulie, circulaţia autovehiculelor va fi întreruptă în intervalul orar 8.00 – 19.30, excepţie intervalul 13.00 – 14.00. De asemenea, pe 10 iulie, circulaţia va fi oprită în intervalul orar 8.00 – 18.00, mai puţin în intervalul 12.00 – 13.00. În programul acţiunilor este inclusă şi o paradă a motocicletelor, în ideea promovării Transalpinei şi a zonei Rânca.

Vizualizări: 1,798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: