David (Artego): Nu înțeleg de ce Pandurii nu și-a arătat valoarea până acum

Viorel David, directorul general al societății Artego, membru asociat la CS Pandurii Târgu Jiu, crede că echipa de fotbal are șanse mari să rămână în Liga I. Este de părere că fotbaliștii au înțeles că sunt sprijiniți, explicând în acest fel rezultatul pe care l-au înregistrat luni seara, pe stadionul de la Severin, în partida cu Chiajna. „Echipa a jucat. Pentru că li s-a transmis din mai multe părți că sunt băgați în seamă”, a spune Viorel David.

Reporter: Ce ne puteți spune despre echipa de fotbal?

Viorel David: S-a întâmplat minunea. Știți de ce s-a întâmplat minunea cu Pandurii? Datorită domnilor Cosmin Popescu și Aurel Popescu. Pentru că dânșii au zis să discutăm, au întrebat cine să mai vină. Să vină cutare, cutare, cutare... Au venit dânșii. Ne-am certat o jumătate de oră. Ce s-a întâmplat cu echipa? Domn’e, echipa a jucat. Pentru că li s-a transmis din mai multe părți că sunt băgați în seamă. Din punctul meu de vedere, au avut energie transmisă din toate părțile.

Rep.: Credeți că echipa are șanse să rămână în Liga I, după prestația de luni, de la Severin?

V.D.: După cum a jucat, echipa sigur că are șanse. Trebuie să apreciem efortul pe care l-a depus această echipă. Asta arată că echipa are valoare. Până acum nu înțeleg de ce nu și-a arătat valoarea. Poate nu au fost toate energiile concentrate, în sensul ca echipa să-și arate valoarea. Parcă în ultima perioadă, în ultima săptămână, s-au întâmplat lucruri foarte importante din punct de vedere al comunicării cel puțin, și nu numai, și al hotărârilor care s-au luat de către oamenii care se ocupă de această echipă, împreună cu lichidatorul judiciar și cel administrativ. Pentru că firma Succes, domnul Sarcină, a avut inițiativă, am discutat, am zis să găsim o soluție, să trimitem niște oameni acolo, cu autocarele, că vin și eu cu un mic ajutor pentru echipă, oamenii să înțeleagă totuși că nu sunt abandonați. Antrenorul și jucătorii au înțeles că nu sunt abandonați.

Rep.: Ne puteți spune care sunt cei doi noi asociaţi de la CS Pandurii?

V.D.: Firma Succes și încă o firmă de la București. Nu știu cum se cheamă firma, dar nu contează. Sunt doi acționari, s-a hotărât în ședință de Adunare Generală. O să fie înscriși la registrul asociaților. Deocamdată participă cu puțini bănuți. Nu se poate spune cât, cică e secret. Dar, atunci când se va face înțelegerea de ajutor al firmelor, eu sper să se întâmple, pentru că până acum era numai o intenție. Doream, doream, dar parcă nu se concentrau energiile. Eu cred că este un punct important, de început. Să dea Dumnezeu să fie așa! Să dea ei, sportivii, și noi să-i ajutăm ca să poată să fie așa.

Vizualizări: 2,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: