Davitkov vrea mai mult de la baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu

Chiar dacă echipa sa pare acum greu de oprit din seria de victorii începută în urmă cu patru etape, antrenorul macedonean al CSM Târgu Jiu vrea şi mai mult de la jucătorii săi. Jordanco Davitkov crede că CSM Târgu Jiu  poate continua pe acelaşi trend al victoriilor.

După perioada de secetă în rezultate de la debutul acestui sezon, şi după ce conducerea clubului a adus întăriri serioase lotului, CSM Târgu Jiu  a început să conteze în meciurile din Liga Naţională.

De patru etape echipa locală nu a mai cunoscut eşecul şi jocul pare să fie din ce în ce mai bun. După ultima victorie înregistrată în week-end la Târgu Jiu, cu CSM Miercurea Ciuc, scor 97-67, gorjenii au motive să fie mulţumiţi de finalul de an.

Cu toate acestea antrenorul Jordanco Davitkov crede că echipa sa poate juca mult mai bine decât la acest ultim meci: “Am deschis meciul foarte bine, ne-am apărat foarte bine încă din prima repriză şi am creat o diferenţă destul de confortabilă, astfel că tot meciul am condus. S-au apropiat la un moment dat de noi, însă niciodată nu s-a pus problema câștigătoarei. Este bine că şi Bashir a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult. Este în sfârșit gata de joc. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, putem juca mult mai bine de atât. Avem patru victorii consecutive şi sperăm să continuăm pe trend ascendent”.

Jocul bun al echipei a fost apreciat şi de cei peste 300 de suporteri care au fost prezenţi la sala Sporturilor după ce, recent, s-a permis din nou accesul acestora în tribune cu respectarea anumitor norme sanitare.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: