De ce a vrut Niculina Stoican să bată un poliţist - VIDEO

Concert cu peripeţii pentru Niculina Stoican la Ioneşti, în judeţul Vâlcea. Artista s-a enervat pe poliţiştii care căscau gura la concert, în loc să fluidizeze circulaţia.

„Tot ce se vede aici este impecabil organizat, în afară de poliţie. S-a blocat intersecţia, a trebuit să vin pe jos. Domnii poliţişti erau cinci aici (n.r. – lângă scenă). Şi când i-am rugat frumos să meargă să desfacă acolo intersecţia, că mă gândesc că asta face poliţia, m-au întrebat: Dar dumneata cine eşti? Papa Ioan Paul al II-lea! Eu sunt un cetăţean, încerc să vă explic că s-a blocat intersecţia. Dumnealor stăteau şi ascultau muzică”, a spus Niculina Stoican pe scenă, discursul ei părând a fi un număr de stand-up comedy, publicul amuzându-se copios.

„Mi-ar fi fost mai bine dacă îl şi băteam, dar mă gândi că mă ceartă domnul primar şi, decât să mă cert cu primarul, mai bine nu bat poliţistul. Îl bat data viitoare, îl prind eu pe undeva”, a continuat Niculina Stoican, după ce a cântat câteva melodii. „Hai că îmi trecu, gata, mă răcori”, a mai spus artista. (A.A.)

Vizualizări: 8,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: